Rekryteringsprocessen

Vi är alltid på jakt efter nya teammedlemmar. Att träffa nya utvecklare, arkitekter och projektledare är något av det bästa vi vet.

Vår rekryteringsprocess

1.png

Första mötet

I det första mötet träffar du någon av våra rekryterare. Syftet med mötet är att vi ska lära känna varandra. Vi vill få en uppfattning om vem du är och vad du vill göra framåt, samtidigt som vi vill att du ska få en förståelse för vilka vi är och vart vi är på väg. 

 

2.png

Test

Vi jobbar i en föränderlig bransch och i rollen som konsult på R2M stöter man ofta på helt nya problem som kräver nya typer av lösningar. I vår rekryteringsprocess använder vi oss därför av två olika test. Ett logiktest som mäter logisk förmåga vilket innebär förmågan att processa komplex information och dra slutsatser utifrån den samt ett personlighetstest vars syfte är att visa på styrkor och drivkrafter hos dig som person. Testerna är webbaserade och görs i en setting som passar dig.

 

3.png

Träff med konsultchef

Vi ser rekrytering som början på ett långsiktigt samarbete och det är väldigt viktigt för oss att det känns rätt för alla parter. Genom att tidigt träffa den person som skulle vara din chef kan vi säkerställa att vi har rätt förväntningar på varandra och rätt förutsättningar för en rolig tid tillsammans.  

 

4.png

Teknisk träff med konsult

I det här steget träffar du en av våra konsulter för en diskussion med fokus på teknik och problemlösning. Innan mötet får du några frågor skickade till dig som du svarar på via mail och som sedan ligger till grund för diskussionen. Mötet har två syften, dels får vi möjligheten att få en ökad förståelse för dina tekniska kunskaper, styrkor och utvecklingsmöjligheter. Dels får du chans att prata med någon som jobbar som konsult på R2M idag. 

 

5.png

Erbjudandemöte

Nu knyter vi ihop säcken! I det här mötet reder vi ut eventuella frågetecken och går igenom vårt erbjudande. I slutet av det här mötet hoppas vi att du har all den information du behöver för att avgöra om R2M är rätt arbetsplats för dig.  

 

Jobba med oss

Tror du att du skulle passa in i vårt team? Skicka gärna en spontanansökan så tittar vi på vilka möjligheter som finns för dig.

Connecta med oss
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor